Logeeropvang

Onder de naam Wknd Kidz organiseren Meerzorg in huis en WLLM samen zorg maandelijks logeerweekenden in de provincie Utrecht, Gelderland. Op natuurlijke en speelse wijze wordt er gewerkt aan de sociale zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de jongere.

Een adempauze voor ouders, dat is wat een logeerweekend kan betekenen. Rust en tijd voor jezelf, je partner en/of de andere kinderen van het gezin. Aandacht voor de mensen in je omgeving die soms aandacht tekort komen, doordat het kind met een stoornis meer aandacht vraagt.

Daarnaast betekent een logeerweekend een uitje waar het kind naar uitkijkt. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals zwemmen, bowlen, spelletjes, naar de bioscoop, fietsen en andere sportieve activiteiten.


Tijdens dit logeerweekend staat voorop dat ieder kind/jongere zichzelf kan en mag zijn. Er wordt bij ieder kind van de mogelijkheden uitgegaan en niet van de onmogelijkheden. Door de goede kanten te stimuleren ervaart het kind succes gevoel en zal hierdoor steeds meer zelfvertrouwen ontwikkkelen. ongemerkt zal dit ook het ontwikkelen van de minder goede kanten stimuleren.

Het logeerweekend vindt plaats op vakantiepark Landal de Heihaas in Putten. We verblijven met maximaal 6 kinderen/jongeren in een   vakantiehuis onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren begeleiders. Het weekend duurt van vrijdagavond 17:00 uur tot zondagavond 17:00 uur.

Je kunt je kind zelf brengen je wordt dan ontvangen met thee of koffie. In overleg kunnen wij je kind thuis ophalen of zondag weer thuis brengen.


informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek? Vul het contactformulier in en dan wordt er contact met u opgenomen.